DA KATTENE VAR SMÅ

I samarbeid med Royal Canin

Det er fire år siden disse to ble født, i Brønnøysund 24. april. Charlie til venstre og Max på bildene til høyre. Den gangen reiste Max hjem til meg og Marius, og Charlie hjem til noen andre. I høst ble Charlie adoptert av oss, og det er jeg så takknemlig for ♥

Max og Sander har vi hatt fra de var kattunger, og de fikk begge to fôret «Kitten» fra Royal Canin. Bildet under er fra da Max ble storebror, og vi skulle hente Sander på sørlandet! Følte virkelig at han skjønte det var noe på gang. 

Jeg vil bare si litt om fôret «Kitten», siden det er så viktig at kattungen får riktig næring når den skal vokse seg sunn og stor. Under denne vekstperioden er ikke kattungens fordøyelsessystem ferdig utviklet, og denne utviklingen skjer gradvis over tid. I fôret «Kitten» er det en kombinasjon av lett fordøyelige proteiner og utvalgte fibre som fremmer en balansert tarmflora og bidrar til god avføringskvalitet. 

Det tar flere måneder før kattungen har en voksen kroppsvekt og beinstrukturen er ferdigutviklet. Innholdet av proteiner, vitaminer og mineraler, inkludert vitamin D og kalsium, bidrar til å støtte utviklingen av kattungens beinstruktur og muskler, og hjelper til å opprettholde god helse. Du kan lese mer om riktig fôring av kattungen HER. 🐱

Jeg var veldig opptatt av dette hos både Max og Sander, og sjekket ut en del før jeg gikk for «Kitten»-fôret. De endte opp som to friske katter, så da sier jeg meg fornøyd altså! (Vi skal bare jobbe litt med vekta di Max, men det tar jeg skyld i selv.. *hehe*)

Hele Brønnøysund-familien! Max helt til venstre og Charlie helt til høyre. 

Sukk, de er såå skjønne når de er bittesmå! 🙊

– SILJE 

2 kommentarer om “DA KATTENE VAR SMÅ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s