VI PRØVER IGJEN!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Jeg har mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har innstilt meg på en ny hverdag. Sunne matvaner og trening flere ganger i uka, mens jeg er fornøyd med en gulrot som snacks. Det er ikke så lett, gitt! Likevel har jeg faktisk endret på en del ting de siste årene som jeg burde gi meg selv skryt for, så jeg ikke drar meg heeelt nedi søla;

Jeg har sluttet med sukker-brus (nå gjelder det bare å roe ned på cola zero), jeg har startet en livsstil som pescetarianer (flexitarianer når jeg blir servert annet kjøtt) og jeg går i gjennomsnitt 12 000 skritt hver dag (i følge Fitbit-klokka mi). Så noe har jeg klart å gjøre. Yey! 😛

 Men så skeier jeg ut en del, og trener for lite. (Kremt, aldri) Så i går var jeg på trening med Marius, og skal fortsette med det flere ganger i uka. Med jobben i VG og frilansoppdrag, trenger jeg et stort lager med energi. Og det får man visst av trening, var det ikke sånn? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Den som var katt og slapp å tenke på trening..

Det blir likevel ikke noe treningsprat her inne, med mindre dere ønsker det veldig sterkt. Alle vet jo at det er godt for kroppen å trene, så jeg orker ikke mer press på det. Hvis jeg klarer mitt personlige mål innen trening en gang i fremtiden, så skriver jeg kanskje om det igjen – det får være ambisjonen!

Er du glad i å trene på treningssenter? Noen tips til meg som hater det? 🙋🏼

– SILJE

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

8 kommentarer om “VI PRØVER IGJEN!

  1. Tren ute i naturen, om. du kan. Frisk luft. Som regel slipper du kø. Du kan bruke ting rundt deg som vekter etc. 🙂

    1. Unni: Bra tips! Har prøvd, men er ikke så flink til å finne ting å bruke. Da er det lettere å ha en kjæreste som kan vise meg på senteret :p Men hvis jeg ikke holder ut på treningssenter så får jeg prøve det der igjen! 🙂

  2. Bra fremgang da 😀 Jeg elsker å trene på senter for øyeblikket, sikkert fordi jeg aldri har gjort det før, så nå har jeg blitt helt hekta! Er ikke alltid like gøy å dra dit, men når jeg først er der går det liksom av seg selv 😀 Tipset mitt er å ha en plan for hva du skal gjøre, som ikke er for overveldende. Da er det i alle fall lettere å komme i gang!

  3. Lag den planen,og følg den. Det kommer vel til å føles deilig når det er overstått? Gjenta … det er motivasjon i den mestringsfølelsen man får etterpå… gjenta. Så kommer du til å begynne å se resultater. Og mestringsfølelsen blir større. Da vil du jo gjerne ha mer av den følelsen:))) jeg hata trening før. I alle slags former. Nå snart to år siden jeg begynte å jeg stoorkoser meg hver gang jeg kommer meg på trening. Ekstra gøy de gangene det passer sånn at jeg er der samtidig med kjæresten;) løfte litt,få klapp på skuldra..løfte litt til..stjele ett kyss:))) hihi :)))

  4. Jeg skulle ønske at jeg likte å trene, virkelig. Men det gjør jeg ikke. Har prøvd flere treningssentere og diverse, men det passer meg ikke. Det er vanskelig siden jeg skriver en blogg om helse, men alt fungerer bare ikke for alle. Jeg går heller lange turer i naturen, det er min cup of tea. ❤ Gåing er dessuten kanskje det beste man gjør for kroppen sin, så jeg skal ikke ha dårlig samvittighet. Ønsker meg fitbit, så jeg kan følge med på hverdagsaktiviteten slik som du! Aner ikke om jeg egentlig går mye eller lite. Men 12000 om dagen, det kan du være fornøyd med! Litt styrke på toppen så er du frisk i 100 år til. 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s