NY MAC OG NY MAT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag har jeg handlet inn ny mat og ny Mac; To av mine favoritting! Det gjør vondt langt inn i sjela at jeg måtte skaffe meg en helt ny Mac, på grunn av mitt lille uhell. Jeg kjøpte min første MacBook 1.juni i fjor, så den var ikke et år gammel en gang.. Så lær av meg, folkens! Ikke drikk kaffe i nærheten av Macen, og uansett – ha forsikring. Det har jeg heldigvis skaffet meg denne gangen! Så nå kan jeg drikke kaffe ved Macen hver dag. TULLER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg og Marius har hatt en sen treningsøkt, litt hardt å gå ut døra i snøværet (!), men vi gjennomførte. Imorgen prøver vi oss på en ny økt, før jeg skal studere resten av dagen. Så her skal det nerdes. ✌️ God natt herfra! 

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

8 tanker om “NY MAC OG NY MAT

  1. TINANNA

    Haha, nei, kaffe og mac er dårlig kombo! Merker jeg var mye mer forsiktig mad macen i begynnelsen enn det jeg er nå! Så kommer vel garantert til å skje et lite uhell med meg snart også, nå som jeg har blitt varm i trøya! Er litt klumsete av meg ;P

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s