OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset

I dag fikk vi besøk i leiligheten, og koste oss maks med en italiensk pizza hver! Jeg følger med på Paradise Hotel for første gang i år, og har fått med meg at mange irriterer seg over klappingen til Andrea når hun blir glad. Det er sikkert mye man kan si om Paradise, men hvorfor hate på litt uskyldig klapping? Jeg gjør det selv når det er snakk om mat, (haha) så da det ble foreslått at vi skulle gå for pizza i dag.. Og ikke bare det, men en hver? Ja, da kom det en helt ukontrollert klapping fra Silje. Tommel opp for lykkerus og klapping, sier jeg altså. 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Vegetarpizzaen var supergod! Jeg er så fornøyd med min nye livsstil uten kjøtt, det funker for meg og det er jo det viktigste. Favorittmaten er fortsatt pizza! 

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: