OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I slutten av februar mistet vi Billy til kreft.. Han skulle fylle 10 år bare noen uker etterpå, og kreften var aggressiv så alt skjedde så fort. Alle som har mistet et dyr vet hvor uutholdelig den tomheten blir, så vi bestemte oss raskt for at en ny hund måtte på plass. Da dukket det opp en nydelig flatcoated retriever på Finn, som jeg og pappa hentet bare noen dager senere i Stavanger. Dennis er nå blitt en del av familien, og han er en fantastisk liten sjarmør. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Likevel er det ingen som kan ta Billy sin plass. Dyra får sin eget rom i hjertet, og de er helt unike med sin egen personlighet. Billy var en redning for meg da vi mistet vår første hund Egon, som jeg hadde vokst opp med. Billy var rampete, full av energi og han ble så ekstra god de siste årene. Derfor vil jeg passe på å ikke glemme ham, selv om det er vondt å mimre tilbake. Det gjør så vondt å tenke på at jeg aldri skal gi han en nuss, grave ansiktet ned i pelsen hans, eller la han (prøve å) legge seg i fanget mitt, selv om han var for stor og alltid skled ned. (Som resulterte i å ligge sånn som på bildet over her)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Savner deg, fine gullet ♥ Er så takknemlig for alle minnene med deg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

– SILJE

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: