I EKSAMENSBOBLA

Håper dere hadde en fin 17. mai! Jeg synes det er så vanskelig å blogge på sånne dager, vet ikke helt hvorfor. Men tror det har noe med at dagen skal være så «perfekt» at jeg mister all kreativitet, om dere skjønner hva jeg mener? Vet ikke om jeg skjønner det selv. Målet får være å lage et innlegg litt utenom det vanlige neste gang, jeg får heller skrive om hvor mye kake jeg spiser på nasjonaldagen eller noe sånt. Det er vel litt mer min stil 🙈 🥝 🥑 🍅 🥒 🥕 🍯 🥐 🍞 🥖 🧀 🥚 🍳  🍤 

I dag har jeg faktisk hjemmeeksamen i fem dager, med et av nettstudiene mine. Tenkte jeg skulle lage et innlegg om studiene jeg tar snart, for det har det vært litt interesse av før. 🤓 Vi skal også vaske ut av den forrige leiligheten i dag, og besøke litt familie. Så får jeg jobbe med eksamen mellom slagene! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi snakkes senere ♥

– SILJE 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

                   

4 kommentarer om “I EKSAMENSBOBLA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s