EKSAMEN LEVERT

Puh! Å blogge under eksamen er ikke bare-bare har jeg lært. I går leverte jeg eksamensoppgaven som jeg hadde fem dager på meg, og jeg håper det gikk greit! For første gang på lenge er jeg ikke redd for å stryke, men siden det har gått bra de andre gangene, så gjør det kanskje ikke det nå? Neida, vi satser på at dette går bra. 😅

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Siden gradestokken (aka mobilen) viser 20 grader i dag, har jeg sittet ute med kattene, og nå er vi alle ganske varme og slått ut, og har trukket oss inn. Blir fortsatt studiefokus på meg denne uka, men håper og få vært litt sosial også! Nyt været i dag ♥

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

        

6 kommentarer om “EKSAMEN LEVERT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s