EN TUR I RETTEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

De siste ukene har gått til å jobbe med studier, eksamen, jobbe hjemme og i ny jobb hos VG, nyte været og besøke familie. Jeg var også en tur i retten, i Oslo tinghus (!). En av oppgavene i studiet mitt var å skrive en reportasje fra en rettsak, og da var det bare å gå rett inn gitt! Jeg var jo egentlig klar over at det er lov å være i salen under de fleste rettssaker i Norge, men likevel føltes det så ulovlig. Men det var interessant og spennende, og mannen som var tiltalt for narkotikasalg ble dømt til en del dager i fengsel. Noen andre ting jeg har gjort den siste uka som ikke er så dramatisk;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
… Spist nydelig rekesmørbrød på Kaffistova i Oslo, et sjarmerende spisested / kafé. Her satt jeg mens jeg jobbet med en oppgave (den fra rettsaken).

Processed with VSCO with a5 preset
… Prøvde meg på en ingefærshot, siden det var så søt! Haha. Slike frukt og grønnsaks-shotter er jo veldig sunne, så jeg følte meg #superhealthy da jeg kjøpte den på Narvesen. Trynet mitt da jeg drakk den, derimot…. 

Vi blogges imorgen! ♥

– SILJE

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

2 kommentarer om “EN TUR I RETTEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s