HVA STUDERER JEG?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Tenkte jeg bare skulle si litt om hvordan det er å ta nettstudier! Nå har jeg studert ved Høyskolen Kristiania Nettstudier siden 2014 (Tidligere NKS), og jeg får alltid lyst til å ta nye kurs og studier der. Det har da endt med at jeg begynte på en bachelor i kultur- og samfunnsfag for noen år siden, som jeg holder på med nå!

Kort fortalt så består denne av et årsstudium i journalistikk som jeg blir ferdig med i år, og så skal jeg bygge videre med 120 studiepoeng, som jeg også har begynt med. Videre kommer jeg til å velge fag som PR, markedsføring og kreativ skriving. Bacheloren er spesiell fordi du kan skreddersy den selv, ved å velge de fagene du interesserer deg mest for, så lenge det er innenfor kultur og samfunnsfag. Vet ikke om dette er vanlig når man skal ta en bachelor? Uansett er studiene utrolig lærerikt og nyttig, uansett hva jeg velger å gjøre videre i livet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har også en deltidsjobb som blogger for Høyskolen Kristiania sin blogg, det har jeg også gjort siden 2014! Har tidligere laget en liste med alt av pensum for årsstudiet i journalistikk (pluss to ekstra kurs som jeg bygger ut bacheloren med) – det er en del pensumbøker. Hvis du synes det er gøy å sjekke ut, så finner du lista med alle bøkene HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Studerer du, eller har du lyst til å studere? (Jeg elsker å høre om andre studier!)

– SILJE ♥

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

6 kommentarer om “HVA STUDERER JEG?

  1. Jeg går 2året barnehagelærer no. og etter bachloren har jeg lyst å ta en videreutdanning, i oslo heter det GLSM (Grunnleggende Lese -Skrive og matematiskke ferdigheter) for 1-4klasse altså, barneskolen. Men det ser ut til at jeg og samboeren må flytte nedover mot Oslo for å kunne ta det vi begge vil etter Bachlor c:

  2. Jeg studerte for noen år siden, og angrer ikke på studievalget. Nå jobber jeg som leder i en organisasjon. Jeg hadde også en deltidsjobb i studietida, i butikk, men så fort jeg ble ferdig med studiet følte jeg det var på tide å komme meg videre, da hadde jeg liksom ikke noe der å gjøre lenger følte jeg :p

  3. Utrolig fine bilder av deg altså! Bare sånn forresten. hehe. 🙂 Jeg har vedlig lyst til å studere husdyrvitenskap, så hvis alt går etter planen begynner jeg neste år. 🙂 Imens har jeg lyst til å ta kostholdsveileder som nettutdanning!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s