MITT FORHOLD TIL BLOGGING

For et par år siden brukte jeg ekstremt mange timer om dagen på bloggen, og på det meste opplevde jeg over 4000 unike lesere. Hvordan er forholdet mitt til bloggen i dag? 


Det første bildet jeg lastet opp, november 2014. 

Jeg opprettet bloggen «Pusemamma» i november 2014 faktisk. Jeg husker at bloggnavnet bare dalte ned til meg, og jeg ønsket noe annet enn navnet mitt på bloggen – så jeg bare opprettet den for å ha gjort det. Jeg blogget litt her og der i starten, før jeg begynte å satse ordentlig sommeren 2015. Jeg hadde lyst til å se hva jeg kunne få ut av bloggingen hvis jeg virkelig jobbet hardt med den, og jeg tipper at jeg brukte rundt 10 timer på dette nesten hver dag. (Ta bilder, skrive innlegg, planlegge innlegg, maile om samarbeid osv) 

MITT FØRSTE INNLEGG PÅ BLOGGEN


Fra bloggen mai 2015, rett før vi flyttet til Nøtterøy og jeg begynte å blogge mye.


Fra juni 2015. 

Det var vel rundt juni-juli at jeg fikk skikkelig kick på bloggingen. Vi flyttet inn i ny leilighet, jeg kjøpte nytt kamera, begynte å planlegge og fikk et mål om å blogge daglig. I august var jeg inne i gode rutiner, og jeg skrev innlegget om magiske treningstips (for oss latinger), som var den første leserrekorden min på over 500 mennesker. Det var så motiverende! Jeg hadde tidligere fokusert mye på hva andre tenkte og mente, og dette bremset meg veldig. Det er jo helt umulig å ha en blogg hvor mange hundre er innom og sitte å bekymre seg for om noen av disse ikke liker meg. Så i løpet av august klarte jeg å legge det helt vekk, og det var så befriende! Jeg ble også brunette helt spontant den måneden, og koste meg masse med bloggen og tilbakemeldinger fra lesere.

I september 2015 skrev jeg et innlegg om hvorfor jeg blogger. (Må le litt av det i dag, men jeg var nå ærlig da!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fra bloggen i 2016 (Hallo, ettervekst….)

I 2016 fortsatte jeg fokuset på bloggen, og koste meg utrolig mye med den. Det blir nesten litt terapi for meg, og jeg har et stort behov for å gjøre noe kreativt. Skrive og ta bilder (og videoer i ny og ne) er en perfekt måte å gjøre det på. Jeg mailet mye om samarbeid dette året, flere gikk i boks, og andre dessverre ikke. Men – det er jo mørkest før soloppgangen ved dere – så mot slutten av året fikk jeg et samarbeid med Royal Canin som jeg kontaktet selv. Det var et stort mål for meg, og de er helt fantastiske å samarbeide med. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fra bloggen i 2016.

Selv om jeg har lyst, klarer jeg ikke å bruke like mye tid på bloggen i år som i 2015 og 2016. Jeg har fått jobb i VG, studerer på nett og har andre frilansoppdrag som må leveres. Målet mitt vil alltid være å blogge hver dag, men jeg har akseptert at jeg ikke alltid kan klare det, uten å sende meg selv laaangt ned i kjelleren. Blogging skal være gøy, og jeg vil ikke laste opp dårlige bilder og skrive et par linjer bare for å gjøre det. Kvalitet er viktig for meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset
Fra bloggen i 2017. 

Bloggen har blitt en miks av hobby og jobb, som jeg har ved siden av andre jobboppdrag.  Jeg har fått et avslappet forhold til den, selv om jeg fortsatt bruker mye tid på å skrive innlegg og ta bilder. Jeg utvikler meg og lærer mye av å gjøre det, og det synes jeg er utrolig nyttig i mange sammenhenger.

♥ Tusen takk for at akkurat DU er innom bloggen min ♥

– SILJE
 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

6 tanker om “MITT FORHOLD TIL BLOGGING

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s