HVORDAN GÅR DET MED PUSENE?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a6 preset

Jeg synes kattene har vært lite til stede på bloggen i det siste, er det bare meg? 🙈  De har jo fått mye plass her før, så jeg prøver å balansere det litt. Men med det navnet jeg har på bloggen, så burde jeg kanskje ikke være så bekymret for at det blir for mye, haha.. Det er jo liksom litt forventet å støte på en pus når man klikker seg inn her. Uansett tenkte jeg å gi en liten update på hvordan det går med disse tre pusegutta som jeg bor med, nå som de har flyttet med oss til storbyen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

SANDER (2) 
Denne lille tassen er full av energi, og han har flere ganger hoppet ned fra terrassen og spankulert i hagen til huseieren. Det er koselig at Sander utforsker litt, men jeg vil jo aller helst være med da! Det virker litt som han er tøffere enn sitt eget beste, for når jeg oppdager at han er borte og går ned for å finne ham, kommer han løpende ♥ Han får jo egentlig ikke lov til å (føler de fleste dyreeiere sier den setningen..) ligge på skrivebordet, men akkurat nå som kjæresten er på jobbtur går det greit. Det bekreftet kjæresten også, haha. Er godt å ha litt selskap når det er tomt på kontorplassen ved siden av meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

CHARLIE (4) 
Denne vakre sjarmøren har ennå ikke bodd hos oss et år, men vi har blitt så glad i Charlie at det nesten gjør vondt ♥ Han er så god og vil bare kose hele tiden, aller helst i senga. Da finner han en god plass mellom dyner og puter, og mjauer etter oss for å få enda mer kos. Han synes også at nabolaget er veldig spennende å kikke på fra terrassen, spesielt når det kommer hester eller joggere forbi. Da sitter han med ansiktet helt opp til gelenderet og ser med store øyne på det som foregår, helt til det blir litt skummellt – og han løper inn igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

MAX (4) 
Maxefjams, tullesnusk og rampen. Kjært barn har mange navn, spesielt en raring som Max. Han er egentlig en god miks av personligheten til de to andre. Plutselig får han kick hvor han må leke og gjemme seg (han er som en 3-åring), og andre ganger skal han BARE ha kos. Da er det ikke snakk om noe annet. Han gnir seg mot oss og klager så det synger i veggene hvis han ikke får kos, tullingen.. Da er det egentlig bare å legge seg på sofaen, ta imot Max i fanget og kose til han har fått nok. Som ofte tar litt tid.. ♥

Hverdagen med disse tre er så bra! Skal prøve å få lagd litt flere videoblogger, om dere synes det er gøy. De gjør så mye rart som hadde vært morsomt å vise☺️

– SILJE  ✌🏼

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

5 tanker om “HVORDAN GÅR DET MED PUSENE?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s