NÅR ROMMENE ER TOMME

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så ekstremt knyttet til steder hvor jeg har minner fra. Bare jeg har vært en uke på hotell, så trenger jeg et øyeblikk alene med hotellrommet. Til å gi det et siste blikk, la det fotograferes på netthinnen og si ha det. (Ja, jeg sier det høyt til rommet, haha) Det at kjøleskapet i den gamle leiligheten er tomt, gjorde inntrykk på meg i dag liksom. Så jeg satte dagens rydde-mat der, og det ble jo enda verre. 😝  Det så jo så trist uuut.

Da tenker jeg tilbake på da kjøleskapet var fullt. Middagene vi kjøpte inn for en hel uke. Kattematen på boks som Marius grøsser av og som jeg synes lukter godt. Når vi har hatt bursdager og fester, hvor kjøleskapet var stappfullt av vinflasker, cider, øl og muffins. Gaaah, jeg orker ikke føle så mye bare jeg ser et kjøleskap 😅  Uansett så vet jeg jo at det betyr at det har blitt lagd haugevis av gode minner her. Og det er jo en bra ting. 

Er det noen som har fulgt bloggen min helt siden vi flyttet hit til Nøtterøy? Hadde vært gøy å vite ♥ Fant forresten et innlegg jeg skrev da vi flyttet inn HER. Rart å tenke tilbake! 

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

5 comments

  1. Det er veldig rart å flytte… Var sånn da jeg flyttet fra studenthybelen min også. Selvom den var nokså liten, er det rart når det plutselig er helt tomt der!

  2. Vi driver jo også og flytter nå, og jeg synes det er utrolig trist, selv om jeg gleder meg til veien videre. Å flytte fra vårt første hjem sammen og Oskar sitt første rom, er veldig vemodig. :/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s