OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg blir så ekstremt knyttet til steder hvor jeg har minner fra. Bare jeg har vært en uke på hotell, så trenger jeg et øyeblikk alene med hotellrommet. Til å gi det et siste blikk, la det fotograferes på netthinnen og si ha det. (Ja, jeg sier det høyt til rommet, haha) Det at kjøleskapet i den gamle leiligheten er tomt, gjorde inntrykk på meg i dag liksom. Så jeg satte dagens rydde-mat der, og det ble jo enda verre. 😝  Det så jo så trist uuut.

Da tenker jeg tilbake på da kjøleskapet var fullt. Middagene vi kjøpte inn for en hel uke. Kattematen på boks som Marius grøsser av og som jeg synes lukter godt. Når vi har hatt bursdager og fester, hvor kjøleskapet var stappfullt av vinflasker, cider, øl og muffins. Gaaah, jeg orker ikke føle så mye bare jeg ser et kjøleskap 😅  Uansett så vet jeg jo at det betyr at det har blitt lagd haugevis av gode minner her. Og det er jo en bra ting. 

Er det noen som har fulgt bloggen min helt siden vi flyttet hit til Nøtterøy? Hadde vært gøy å vite ♥ Fant forresten et innlegg jeg skrev da vi flyttet inn HER. Rart å tenke tilbake! 

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: