EN FRILANSHVERDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
Kjole fra Nelly, link til kjolen her.

Forrige uke var jeg litt på farten, og var en tur i den gamle leiligheten på Nøtterøy. Der ryddet jeg og kastet en del klær fra Fretex, og i tillegg rakk jeg en tur innom frisøren og en lunsj med to venninner det var lenge siden jeg hadde sett♥ Så var det tilbake til Oslo i helgen, bursdagsfeiring på lørdag, og hangover hele søndag. Haha. Jeg tok en drink rett før jeg dro hjemover, og den tror jeg smalt til mens jeg sov. Så ikke rart den ga meg hodepine utover hele dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b5 preset

Denne uka blir det frilanshverdagen igjen, frem til jeg begynner for fullt i sommervikariet i VG. Jeg har jo hatt en del vakter hos VG nå, så det var faktisk litt uvant å skulle være «bare» frilans denne uka hvor jeg ikke har noen vakter. Bestemme selv når jeg vil stå opp, når jeg skal jobbe, når jeg skal ha lunsj. Men jeg elsker jo den friheten, så det har gått fint! Har fått skrevet en artikkel og sendt en del mailer. Og har enda litt på lista før dagen er over. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Håper dere har det bra, jeg har en del planer for bloggen fremover og håper dere vil følge med!♥

– SILJE 

 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

8 kommentarer om “EN FRILANSHVERDAG

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s