MIN FAVORITT-SNACK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden jeg startet denne bloggen, har jeg skrevet x antall ganger at jeg ønsket å starte en sunnere livsstil. Og denne gangen har jeg faktisk klart det! Jeg trener, går mellom 10 000 og 20 000 skritt hver dag, spiser sunt og sover nok. Det høres ut som en skryt – og det er det også. Haha. Jeg har bare aldri klart å fullføre det skikkelig, alltid falt tilbake i gamle vaner. Men nå er jeg inne i en sunn livsstil, og det er helt fantastisk. 

Om jeg klarer målet mitt (alle har vel et hemmelig sunnhetsmål), skal jeg skrive om det. Men i dag tenkte jeg å dele to av mine favoritt-snacks. Som mellommåltid, frokost, kveldsmat, lørdagskos, alt mulig ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mango og granateple i små bokser, det er SÅ digg. Fantatisk alene, eller sammen. Husker ikke helt pris, men tror det er ca 30 kroner. Jeg pleier å kjøpe på Meny!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har du smakt disse? 😍

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

16 tanker om “MIN FAVORITT-SNACK

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s