Det er rart å tenke på hva som ligger ute på nettet av saker jeg har skrevet. Jeg har jobbet som journalist siden 2012, og frilans siden 2013. Rart! Uansett – jeg har samlet noen saker som jeg husker godt fra de siste årene. ✌️  Klikk deg inn på linkene hvis du vil lese! 

1. Den første eller andre saken jeg skulle skrive for Lofotposten, og det handlet om BÅT som jeg kan null og niks om. Jeg ble så stressa da jeg dro på oppdraget og googla hvert eneste ord som ble sagt, gjett om det var litt slitsomt eller. Saken ser helt OK ut, men jeg husker jeg fikk totalt panikk. Du finner den HER. (Hæ, lagde jeg bildeserie og greier?)

2. Reportasjen jeg lagde fra Sri Lanka! Den kom i Stella, som var stort da det var mitt favorittblad på den tiden ♥


Et år etter Sri Lanka-turen hadde jeg en sak fra Bali i Kamille Puls. Savner begge turene!

3. I dette høstmagasinet til Lofotposten skrev jeg 7 av 7 saker. Jeg koste meg sånn med å lage disse magasinene!

4. Jeg var på settet til filmen «Dyrene i hakkebakkeskogen», og skrev en sak til Monitor fra side 12-15. 

5. Denne saken om 7 ting matmomser kjenner seg igjen, ER jo meg i et nøtteskall. Så det var ikke akkurat noe problem å skrive den da jeg jobbet litt for Topp i vår.

6. .. også må jeg ta med 7 ting rotekopper kjenner seg igjen i. 

7. Sak om Tiril som har ME i VG + (betalingssak) 

8. Sak om Siv Arntzen (51) som fikk arvelig brystkreft – i Allers, som senere ble lagt ut på KK.no. Denne saken var så viktig for meg, og jeg jobbet vel med den rundt et år før den kom på trykk i Allers. Litt synd at de endret mye på preteritum / presens som skapte litt rot i saken. Det er en del regler med dette i feature-sjangeren og jeg var veldig nøye med å få det riktig før jeg leverte fra meg. Men sånt kan skje før trykk! Historien er uansett viktig, og Siv er så tøff som forteller den ♥

9. Kommentar i Dagbladet om Snapchats «beauty-filter»

10. Da jeg begynte i Topp, var et av de første oppdragene mine å dra til Sverige for å dekke en «The Sims»-lansering. Det var så moro! Gøy å finne denne saken igjen i arkivet. Mitt navn har blitt byttet ut med en Kondrad, men det er altså jeg som har skrevet den, haha. Ikke at den er så mye å skryte av tekstmessig – jeg var 20 år og ganske uerfaren. Æh, det føles som en liten evighet siden 👇👇

Har du lest/sett noen av disse før? 

– SILJE ♥

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: