For rundt en måned siden begynte jeg å trappe ned på kjøtt, og nå spiser jeg det bare hvis jeg får det servert. Det er mange grunner til at jeg sluttet, men jeg har ikke så lyst til å gå inn på det, eller prøve å påvirke andre akkurat nå. Dette med kjøtt og vegetarlivsstilen er noe man må finne ut av på egen hånd, og komme frem til selv hva man ønsker. 

Jeg spiser fortsatt fisk og sjømat, så egentlig har jeg jo en pescetarianer-livsstil. Men jeg tenkte å gi mine 10 på topp-retter, fem helt rent vegetar, og fem med sjømat. Nam! ♥

3 VEGETAR-RETTER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

1. Vegetar-pizza:
Altså. Jeg er en enkel sjel. Pizza er min absolutte favoritt, og med bare grønnsaker synes jeg faktisk det har blitt endra bedre. Sjukt, I know. Men det blir så friskt og godt, og jeg blir ikke stappmett på samme måten som før. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Vegetartaco med bønner:
Sukk, nå føler jeg meg enkel, og veldig norsk. Men jeg er bare ærlig med hva jeg liker best! 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Tomatsuppe med grov pasta og kokt egg: 
Jeg synes det er sååå godt! Du finner forresten mange fine vegetaroppskrifter hos Rema 1000 her. 

SJØMAT

4. Sashimi-salat (bilde og oppskrift fra Rema 1000):
Såå godt og friskt.

5. Fiskeburger med cheddarost og salat.
Så enkelt, så godt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

6. Salat med reker, og dine favorittgrønnsaker, avokado, pinjekjerner, salt og pepper. ♥
Det beste jeg vet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Noen av disse du liker, eller har du andre retter å anbefale?

– SILJE ♥

Følg meg gjerne på sosiale medier: