LØRDAG I HOVEDSTADEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

God lørdag og helg til alle dere ♥ Dagen startet rolig med en kaffekopp på stua, mens kattene fløy rundt og tydeligvis var fulle av energi. Så da var det bare å sette dørene på gløtt, og la kattene springe ute i sola. Vel, springing ble det ikke akkurat. De roer det litt ned når de kommer på den skumle utsiden, men det ble luktet på blomster, spist litt gress, og fanget noen insekter. Og akkurat nå sitter jeg..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with t1 preset

.. på jobb hos VG. Jeg måtte innom for å sjekke litt på jobb-PC-en min, og ordne sånn at jeg kan lese jobbmailen selv om jeg er hjemme. Sommervikariatet mitt i VG+ starter om en uke bare, og jeg gleder meg til en skikkelig jobbsommer! Men først skal jeg leve frilanslivet en uke til – og nå skal jeg møte Marius som har jobbet med casting på sin neste film. Vi skal prøve å finne oss en fin restaurant og så blir det Wonder Woman på kino senere i dag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Hva er dine planer for lørdagen? 

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

2 tanker om “LØRDAG I HOVEDSTADEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s