BESØK FRA CANADA


Mitt lille hjemmekontor – med tre, små assistenter.

Nå har jeg bare èn uke igjen før dagene mine for det meste ville bestå av å jobbe på VG-huset. Det skal bli så bra! Tittelen min vil være deskjournalist i VG+, og det er så spennende. Kanskje jeg får sneket inn noen flere av sakene mine også, hvem vet?

Uansett gleder jeg meg til vikariatet begynner. Siden kjæresten min hadde besøk av en kompis fra Canada fra søndag til i dag, har vi fått brukt denne varme junidagen godt! Først frokosten på terrassen før vi tok banen til Oslo og spiste lunsj på Lekter’n. Planen var egentlig å jobbe hele dagen, men jeg får ta det igjen nå i kveld.

Vi blogges imorgen, fine folk! ❤

– SILJE

1 tanke om “BESØK FRA CANADA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s