OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag må vi en tur til Memory Lane! For da jeg og Maria var på Facebook-seminar forrige uke, snakket foredragsholderen om MSN. #neverforget Det var i sammenheng med Facebook så klart – hvordan vi viser fullt navn og «oss selv» i dag, mens før hadde vi nick og kallenavn. Vi hadde liksom en «rolle», og var akkurat den vi ønsket på nettet. Jeg begynte å mimre tilbake med en gang, og det er jo SÅ sant. Det tok i alle fall flere år før jeg og mine venner kalte oss våre ekte navn på MSN, haha. 

MINE NICK
Jeg husker jeg lagde min første hotmail, som man måtte ha for å bruke MSN Messenger. Og det var COOL_SRC. (Mine initialer) Jeg var dritfornøyd og husker at «cool» var noe av det kuleste man kunne ha i mailen (og dermed også noe av det vanligste). Altså, hva ER det for en mail. Likevel hadde jeg et annet «nick» på MSN, og det var Fotballljenta –  med fotballen bak. Det hadde jeg sykt lenge, før jeg begynte å kalle meg «Siiilje» og ha alle bestevennene mine med i nicket med masse hjerter. Det var tider, dere. 

Herregud, husker dere disse emojisene under her som vi brukte på MSN? Jeg brukte den vanlige, første smileyen hele tiden, og husker at jeg hatet den 😀 – smileyen, jeg synes den var så stygg. Den jeg brukte mest var selvfølgelig geipe-smileyen, tror den gikk igjen i nesten hver setning.

Jeg husker også at når jeg skulle være kul og spille på nett eller måtte ha nick i andre spill, ble jeg alltid .. *hold dere fast* Evil_Sheep. Altså – jeg gir opp. I spill skal man jo være litt «bad», og jeg elsket sauer. Så da ble jeg jammen meg en ond sau gitt. 🐑 🐑

Nå jeg har sååå lyst til å vite hva dere hadde som nick eller hotmail. Eller het du kanskje ditt egentlig navn? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet! 

♥ SILJE aka fotballjenta / COOL_SRC / Evil_Sheep 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier: