KVALITET OVER KVANTITET?

Processed with VSCO with a5 preset

God mandag! Jeg ville egentlig gi en lyd fra meg flere ganger på bloggen i helgen. Men så er det dette med kvalitet over kvantitet, og faktisk ha noe å «komme med». Hva tenker dere om det? Jeg vil aller helst føle at jeg leverer et godt innlegg når jeg skriver her, men det er jo ikke alltid det kan bli sånn. Sånn som i dag, dessverre. Samtidig liker jeg selv at bloggere jeg leser oppdaterer ofte, så den balansen der kan være litt tricky. Men! Jeg starter i vikariatet hos VG i dag, og det blir full jobbsommer helt ut august. Derfor må jeg denne uka planlegge de kommende innleggene på bloggen, sånn at jeg får en rutine i sommer og kan levere gode innlegg forhåpentligvis hver dag i hele sommer.

Har du noen ønsker om innlegg eller videoer jeg kan gjøre? Jeg blir i så fall utrolig glad for tilbakemelding i kommentarfeltet – husk at du kan være anonym ♥​

Processed with VSCO with a5 preset

Helgen var forresten fin og sosial, og det ble mye prat med venner, familie, god mat og drikke. En bra sommerhelg rett og slett! Vi blogges imorgen, da lover jeg litt mer futt i innlegget 😛 💃

– SILJE 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

4 tanker om “KVALITET OVER KVANTITET?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s