Da var jeg her igjen! Det gir meg stor motivasjon å skrive ned målene mine når nye årstider kommer. Da kan jeg se over de tidligere målene, eventuelt fortsette på de jeg ikke har klart ennå.

JOBB
Sommerjobb i VG+, trives så godt allerede. Jeg jobber på desken, noe som er litt nytt for meg og utrolig gøy.

TEKST
Alltid prosjekter på gang her, målet er jo egentlig å skrive litt hver dag. Men nå i juni har jeg blant annet en sak i VG+ om Rakel med ME, og jobber med bloggen min.

FILM/SKUESPILL
Jobber med et kortfilmmanus som skal spilles inn høsten 2017. Her har jeg en rolle også, så jeg gleder meg ekstremt. Men manuset må bli ferdig først, så her må det jobbes! Gjorde også en kampanjefilm i mai. I tillegg har vi sluppet nettserien «Verdens minste bygd», den må du sjekke ut om du ikke har gjort det ennå!

STUDIER
Nettstudiene er fortsatt i full sving, og planen er å ha fullt studiefokus til høsten når sommervikariatet i VG er over. (Med mindre jeg får mulighet til å fortsette på huset og kan kombinere begge) Jeg jobber også med studier i sommer, og fagene jeg studerer i år er i hovedsak journalistikk, tekst og markedsføring. Jeg bestod også 15 nye studiepoeng nå i mai da jeg hadde eksamen.

Ikke alle mål jeg klarte fra sist gang, men mange. Uansett er det godt med en oppsummering og ny årstid – GOD SOMMER!

– Silje