PLANEN ER KLAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Siden det har vært stille her i fire dager, skulle man tro at jeg ikke hadde gjort noe med bloggen. Men det har jeg! For som jeg nevnte tidligere så trengte jeg å lage en bloggplan denne uka. Jeg jobber så mye i sommer og har liksom ikke tid til å starte med blanke ark hver dag, så innleggene må planlegges. Det har jeg gjort denne helga, og jeg håper det blir bra ♥ Og bare hiv inn forslag i kommentarfeltet om det er noe spesielt du vil lese om, eller se video av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Vi satte oss på terrassen med pusene i går, og de koste seg som bare det. Sander har på seg et bånd fordi han noen ganger får «kick» og løper ned mot veien her. Men han er faktisk ikke festet til noe, han har bare en to meter lang tråd etter halsbåndet sitt. Det er akkurat som at han tror han sitter fast, og han roer seg veldig. Men han var likevel en tur på taket her, så heeelt rolig er han jo ikke. Nå skal vi snart få middagsgjester – håper dere nyter godværet i dag!  ☀️

– SILJE 

PS: Flere enn meg som har Astrid S sin nye sang «Such A Boy» på hjernen? Love it 🎵 🎵

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

4 tanker om “PLANEN ER KLAR

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s