BILDEDRYSS: SLOTTSFJELL DAG 3 OG 4

Processed with VSCO with g3 preset
På en tur til nydelige Hvasser før fredagen på fjellet!

Processed with VSCO with a5 preset
Paramore ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
.. Mat må til!

Og hjem til barndomshjemmet og denne lekkerbisken:
Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Helt krise at jeg ikke fikk testet ut det nye bassenget, men tror jeg må hjem en tur snart igjen altså! Slottsfjellfestivalen var bra, og var godt å være tilbake igjen etter mange år. Noen dager var bedre enn andre, men jeg koste meg veldig med fine folk. Selv om jeg er sliten og sykt støl i beina, haha. Lørdag gikk jeg 40 000 skritt, og det kjenner jeg godt nå. Kan hende jeg skriver mer om festivalen etter hvert, når inntrykk har lagt seg – vi får se. Uansett fikk jeg lyst til å dra neste år også, og krysser fingrene for spennende artister i 2018!

Har du vært på festival i år? ✌️

– SILJE

 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

 

6 tanker om “BILDEDRYSS: SLOTTSFJELL DAG 3 OG 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s