EN STOR KLISJÉ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg vet ikke helt hva som har skjedd denne uka – dagene flyr av gårde. Jeg setter meg ned for å blogge, men så rekker jeg bare å enten skrive eller ta bilder. Aldri begge deler, før jeg må farte av gårde. Men, jeg visste det ville bli vanskeligere når man er i full jobb. Med reisetiden så bruker jeg jo 10 timer på jobben hver dag nå.

DETTE HAR SKJEDD SIDEN SIST:

* Jeg har jobbet hos VG+ hver dag, og trives fortsatt veldig. 
* Jeg har feiret kjæresten min som ble 25 år, med fine folk i parken. Det ble så sent at vi ikke rakk siste bane hjem, og måtte overnatte på Grünerløkka. Sånne kvelder er magiske ♥ (Selv om jeg følte meg litt ufresh når jeg skulle på jobb dagen etter og hadde de samme klærne, hehh)
* Vært på taco / mexicansk fest med jobben, utrolig hyggelig, og  god mat og drikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

I dag skal jeg også jobbe, men har fri imorgen. Det blir godt før en uke med senvakter, selv om jeg gleder meg litt til det – for da får jeg tid til å blogge før jobb. 😝 Føler meg heldig som har funnet en sommerjobb hvor jeg trives så godt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb1 preset
Lunsj på jobb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Nå om dagen føler jeg at døgnet ikke har nok timer til alt jeg skal, selv om det er en stor klisjé å si det. Men jeg får bare tilpasse meg min nye hverdag, så blir det nok bra! Vi blogges (forhåpentligvis) imorgen 💃

SILJE ♦

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

2 tanker om “EN STOR KLISJÉ

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s