HELE STUA VÅR

Da vi flyttet hit lagde jeg et innlegg for å vise leiligheten. Men jeg burde jo prøvd panorama på mobilen! Jeg bruker det aldri, men det er jo utrolig gøy at det går an egentlig. Blir imponert over det meste av teknologi jeg men, haha. Det er likevel sykt at bildet blir så stødig når man faktisk beveger det mens man tar bildet. Nok om det – her ser dere i alle fall stua vår litt bedre, med Charlie i den ene sofaen 😻

Processed with VSCO with a5 preset

Trives fortsatt utrolig godt i stua, selv om jeg på sikt drømmer om en større hjørnesofa, og en ny TV. Vi har en stor TV som vi valgte (helt frivillig!) å ikke ha med hit. Vi leser litt mer bøker som et resultat av det, noe jeg er glad for. Men det er jo noe med å slenge seg på sofaen og ha skikkelig kjærestekos med film daaa ♥ Men det haster ikke. Jeg synes marsvinet Millie skal få ha hedersplassen en stund til.

PS: Skjønner at jeg er elendig på å rydde før jeg tar bilder. Håndkleet på døra til venstre glemte jeg helt, og sokkene som henger til tørk på kontorstolen min. Men det har vel sin sjarm det og. 💃  #bakfasaden

Nå skal jeg jobbe litt med bloggplaner, mailer og regninger – og så er det straks av gårde til jobb. Vet det blir mye jobbprat om dagen, det er liksom det jeg bruker mesteparten av tiden på, og da blir det fort sånn. Men det kan sikkert bli kjedelig i lengden, så derfor skal jeg ha litt andre innlegg fremover også!

Blogges senere – og håper dere får en SUPER dag 🙅 

– SILJE 

 

 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

2 tanker om “HELE STUA VÅR

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s