MYE Å LÆRE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg fikk så mange fine kommentarer på dette innlegget om høysensitivitet. Flere som åpnet seg og delte sine opplevelser, det var så fint å lese ♥ For meg var det så mange ting som falt på plass, og det dukker opp bare flere ting fra barndommen som gir mening. Flere anbefalte meg å lese om dette, og derfor har jeg lånt disse tre bøkene fra biblioteket! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

Jeg gleder meg til å lese alle, og lære mer om dette. Uansett spennende lesning for fremtiden, både for egen del og dersom man får barn som er høysensitive. Føler meg skikkelig nerd om dagen, elsker å sluke ny kunnskap. Leser så mange spennende saker fra VG+ på jobb, og har blitt helt hekta på dokumentarer. Tenkte å lage et innlegg med noen jeg anbefaler, om dere også synes det er gøy med dokumentar? Leser dere noe spennende om dagen? 🤓

– SILJE 

 

Følg meg gjerne på sosiale medier:

          

 

3 kommentarer om “MYE Å LÆRE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s