Å VISE TRYNET SITT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og der tok jeg meg jammen meg en uplanlagt bloggpause. Jeg skal være helt ærlig; jeg tror dette er første gang på alle årene jeg har blogget hvor inspirasjonen er på bunn. Jeg har nok av ideer å skrive om, men har ikke klart å prioritere å sette meg ned, eller ta bilder. Jeg har også kjent meg så lei av eget tryne – som er med på bloggen i ny og ne. Det er jo ingen som tvinger meg til å ha bilder av meg selv, eller å blogge i det hele tatt. Men så er det likevel sånn at jeg trives så godt med bloggingen når det er en hverdagsrutine. Jeg elsker å være kreativ og dele, og har stor glede av det.

Jeg kunne kanskje droppet å vise meg selv, men jeg har vært på nok av bloggkurs til å vite at det er en viktig faktor om man først har en blogg. Ikke fordi trynet mitt er så innmari spennende, men det skaper et helt annet engasjement på bloggen. Jeg merker forskjell på engasjementet her hvis jeg ikke viser meg selv på mange uker. Sånn er det med blogger jeg leser selv også, jeg ønsker jo å se bloggeren innimellom. Noen god grunn for det har jeg ikke, men det er kanskje noe med det personlige preget det gir? Heldigvis har jeg kattene de dagene jeg ikke vil ha mitt eget fjes foran kamera. 😛

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SIDEN SIST
Føler jeg bare babler i vei, merker jeg må få bloggingen litt i fingrene igjen. Siden sist har jeg jobbet, vært med gode venner og slappet av uten blogg og sosiale medier, noe som – skal ikke lyve – har vært utrolig godt. Det tror jeg vi alle har godt av, og jeg skal bli flinkere til å innføre tider hvor jeg blogger og er på sosiale medier. Det føles så mye bedre å sette av begrenset tid til å drive med det, i stedet for å sjekke disse kanalene hvert femte minutt uten at det har skjedd noe spesielt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry for et kaotisk blogginnlegg i dag, men jeg må bare innhente meg og komme i rutiner igjen. Ny uke imorgen, så jeg har troa! Hva gjør dere i helgen? 

– Silje 

          

5 tanker om “Å VISE TRYNET SITT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s