I dag så jeg filmen «Kedi» på kino, og det er klart den må få litt plass på bloggen! Skal prøve å holde det kort.

Denne dokumentaren handler om gatekattene i Istanbul, den nest største byen i Tyrkia. Og det er den beste oppsummeringen av filmen egentlig, for du må bare se den for å vite mer. Den er så visuelt nydelig, og forteller små og søte historier på en utrolig god og engasjerende måte. Små innsyn i andre mennesker og katters liv, og mange interessante tanker og refleksjoner om livet. 

ADVARSEL: Du kan være litt støl i smile-musklene etterpå, da dette er en skikkelig feelgood-film.

Det er så mange herlige katter med unike personligheter, dere kommer til å digge denne! Er selvfølgelig en fordel å være glad i katter, men jeg håper at denne filmen kan gjøre at ikke-katte-elskere også faller litt for disse rare pelsdottene.

Denne gjengen for eksempel 👇🏼  Smelt! 

Triller en 5-er på terningen for denne. Flere som har sett filmen, eller har planer om det? 😻 

(Trailer + mer om Kedi på Filmweb her)

– Silje