FRA 0 TIL 15 GANGER

I dag fikk jeg kjæresten til å noen bilder for å sjekke at jeg kledde de nye solbrillene mine, haha. Jeg bruker alltid den samme typen og føler egentlig ikke jeg kler noen solbriller. Så nå kjøpte jeg en litt ny «stil», og jeg må jo søren meg tørre å ha de på. Men tror jeg bare får bare godta at ansiktet mitt ikke passer til så mange solbrille-typer. 😛  Det viktigste er vel at de beskytter for sola!

Jeg sjekket oversikten på nettsiden til Fresh i dag og jeg har trent 15 ganger de siste tre månedene. For mannen i gata er sikkert dette lite, men for meg er det en stor seier! Nå går det bare oppover, og jeg er glad for at jeg faktisk klarer å komme meg på trening nå. Tidligere har jeg bare gått turer og gjort noen øvelser hjemme, og det gjør jeg fortsatt. Men å trene ved siden av er så klart mye bedre for meg. Målet er å trene minst tre ganger i uka, det er jo tre ganger så mye som jeg har gjort før 😆  Så klarer jeg det, er jeg fornøyd.

Kattene har vært ute på eventyr i dag, marsvinet Millie har kost seg i sola og nå må jeg bruke resten av søndagen på frilansjobbing. Må komme á jour med oppdrag og skriving, så jeg får bare prøve å stå på. Gjør dere noe hyggelig i dag? Håper det 😻

Vi blogges! 

– Silje

 

          

2 kommentarer om “FRA 0 TIL 15 GANGER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s