VENTER PÅ REGNET

Jeg har kommet hjem fra jobb, og sitter i sofaen med Sander. Planen var jo å lage et blogginnlegg i går, men jeg ble sittende med en deadline hele kvelden. Det skal komme heftig med regn på Østlandet i kveld, så jeg venter egentlig bare på det. Jeg elsker å lytte til regnet dundre mot vinduene, og da kan jeg slippe ut kattene litt. Det er alltid så gøy å ha de ute når det regner. Da skjer det mye spennende, og så går de ikke så langt, haha. Har alltid døra stående oppe når de er ute, så når det regner pleier de egentlig bare å sitte i åpen dør alle tre og se på regnet. ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I helgen skal jeg noe veldig gøy, og jeg vil heller vise det når helgen kommer! Håper du vil følge med, og at dere koser dere masse i kveld, enten det regner eller ikke. Jeg skal ha kosekveld med kjæresten, jobbe litt med frilansoppdrag, og lytte til regnet da. Håper ikke regnet skaper for mye problemer for folk i kveld!

– Silje 

 

 

          

6 kommentarer om “VENTER PÅ REGNET

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s