JEG VIL BO I CAMPINGVOGN

Noen tenker kanskje at å være kreativ og ha en veldig «fri» tankegang er noe positivt. Men jeg så nylig en video om at å være kreativ er en forbannelse. Og det er så sant! Er man kreativ, må man få utløp for det for å være lykkelig. Men å hele tiden få nye ideer i hodet kan bli for mye av det gode.

Hver uke får jeg en haug med ideer som spinner rundt i hodet, og jeg kan ikke ta alle ut i live. Jeg må holde på noen, la noen gå og ikke minst fullføre de jeg allerede har satt i gang. Det gjør ingen dag kjedelig, men kan være slitsomt. Da Marius skulle trene tidligere i dag, ble jeg liggende ved bassenget i 50 minutter. Og da begynte jeg å tenke…. 

.. at jeg vil flytte i campingvogn! Haha, altså…. Jeg gir opp meg selv. Men det begynte slik: jeg tenkte på at jeg og Marius som frilansere kan få tøffe dager i fremtiden. Jeg liker å være forberedt på kjipe ting som kan skje, og gjøre noe positivt ut av det. Så jeg tenkte: «Hm, hvis vi ikke har inntekt om 1 år, så må vi kanskje flytte i campingvogn og bo på en campingplass (som flere faktisk gjør i Norge!)

Så tenkte jeg: «Men det trenger jo ikke være så ille.. Det kan jo faktisk være ganske kult! » Så begynte jeg å google dette. 

.. Og fant ut at ved å bo på en campingplass kan vi første året spare rundt 70 000 kr (man må jo først kjøpe denne vogna og fikse den opp). Når vogna er på plass kunne vi spart rundt 100 000 kr per år. Vips, så kan boligdrømmen være på plass bare på noen år! Jeg ble ivrig, begynte å google ideer og tanker, hvordan pusse opp vogna og hvordan vi kunne bygget den om til et katte-paradis både inne og ute. Altså, bare se hvor fint det kan være i en campingvogn – jeg ELSKER små hjem og kreative løsninger. Synes disse bildene er helt fantastiske. 

Da Marius kom tilbake fikk han altså høre at kjæresten vil flytte i campignvogn…😅   På et punkt der måtte jeg understreke; «Det er bare hvis det går dårlig for oss altså», hvor Marius måtte si: «Ja, men nå er det plan B og hvis du tenker noe mer på dette så blir det plan A». Og han har jo helt rett. Men jeg lovet at dette bare er noe jeg synes var gøy å tenke på akkurat nå. (Tror jeg).

Neida – helt ærlig, vi har det jo kjempefint i leiligheten vi har nå og vi skal ikke flytte inn i en vogn…. (SØREN, neida) Jeg bare kunne virkelig tenkt meg å bo i campignvogn en gang i løpet av livet, selge og gi bort ting, leve skikkelig minimalistisk og spare penger. Kanskje jeg heller må nøye meg med en vogn et par måneder en sommer, haha. 

Kunne du bodd i en campignvogn? 😛  Og er det flere som er fascinert av små hjem?

– SILJE

 

          

Bilder fra Pinterest

15 comments

  1. Nå kjente jeg meg alt for godt igjen. Så letter for at jeg ikke er alene. Har et sånt «anfall» ca. hver dag i bilen på vei til jobb, Litt større kommer spesielt ved endringer, eller på ferie som du skriver: jeg har vært igjennom bobil og telt, «Tiny house», bo på båt, flytte til en øde øy hvor det ikke finnes nett (googler selvsagt alt) osv. Velger å ta det positivt, samtidig som man kan bli ganske sliten av å «måtte» lande i hverdagen også etter slike tanker 😉

    1. Maria: !! Ikke sant. Kjenner igjen alt du skriver der. Man får prøve å ta det positivt, men kjenner godt igjen at man kan bli sliten av det. Kanskje vi bare må godta at det er en del av hverdagen vår :p

  2. Du kan jo google container homes. De er forholdsvis billige og kan til og med flyttes på (om de ikke er for store). Neste gang du er i Bergen så får du snakke med tvillingen. Hun er obsessed over containerhjem. Hun har til og med planlagt fremtidig hus med plass til meg og Sigurd. 😅

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s