TA MED FERIEFØLELSEN HJEM

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

Når jeg er på ferie, kan jeg ofte lure på hvordan jeg klarer å slappe godt av. Lese bøker etter bøker, senke skuldrene og nyte hvert øyeblikk. Hvorfor klarer man ikke det hjemme oftere? Denne gangen hadde jeg så lyst til å ta med feriefølelsen hjem. Og det har funket!

Til vanlig har jeg ikke klart å lese særlig mye i en bok i egen stue uten å bli rastløs, men i dag har jeg sittet på terrassen i flere timer og lest. Mobilen har fått ligge mye i fred, og det er også ekstremt deilig. Ingen tvil om at jeg skal bli flinkere til å legge den vekk, og stole på at folk ringer om det er noe viktig. Å sjekke sosiale medier hvert femte minutt er jo ikke nødvendig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selv om det er herlig å være tilbake i leiligheten og hos kattene, drømmer jeg litt om ferien fortsatt.. Men det har hjulpet å beholde denne feriefølelsen, noen av ferievanene er jo helt supre å ta med hjem; roen i kroppen, lese bøker, legge vekk mobilen og nyte de små tingene. Haha, sammen med dette innlegget og det om å legge vekk mobilen virker det kanskje som jeg har blitt helt koko, men jeg har lest mye mentaltrening på turen, hvor det vært flere kapitler om å legge merke til det som skjer rundt oss og være helt til stede akkurat nå. Det er viktig! 🤓

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with hb2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nok mindfulness-prat fra meg, imorgen er det ny uke og jeg gleder meg veldig. Selv om vi går inn i den siste sommer-uka (!).

SILJE 

          

2 tanker om “TA MED FERIEFØLELSEN HJEM

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s