MIN UKESMENY (MIDDAG)

Jeg ELSKER følelsen av å handle inn mat med penger man vet man har jobbet hardt for. Det er noe av det beste jeg vet, jeg føler meg så selvstendig, og (fuck janteloven) flink! Kan også ha noe med at matgleden min er ekstremt stor, jeg får mye større glede av å bruke penger på mat enn klær. Uansett tenkte jeg å vise en typisk uke for meg og hva jeg handler inn, nå som jeg er en dedikert pescetarianer. Let’s go!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I DAG, TORSDAG: Tomatsuppe og egg
Namnamnam. Førstnevnte var på tilbud på Meny, er kanskje det flere steder?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FREDAG: Italiensk-inspirert salat med urtedressing + smoothie
Da skal jeg en tur på jobb, og må ha noe raskt før vakten starter. Elsker denne raske salaten over, og så metter smoothie litt ekstra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LØRDAG: Salat med pinjekjerner, ost ++
Vi får gjester på vin og kjeks denne dagen, og da må jeg spise en litt lettere middag. Hvis ikke ruller jeg til sengs med vondt i magen, og det hater jeg virkelig. Da liker jeg å blande en salat med alle mine favoritter, kjøpte også en liten dressing til 10 kr på Meny som jeg skal prøve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SØNDAG: Fiskeboller og grønnsaskspasta
Jeg har en vakt hos VG denne dagen, og trenger litt å gå på før den starter. Prøver meg på grønnsakspasta for første gang, noen som har prøvd før?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MANDAG: Rester
Her er resten av det jeg handlet, så blir vel en miks av noe av dette kanskje. Er så hekta på søtpotetfries og denne over er kjempegod! De to iskaffene som står der har jeg på menyen i dag da. Har hjemmekontor i dag og må jobbe effektivt, så da kommer det godt med!

– Silje 🖤

LES ANDRE INNLEGG: 
Veggisburger fra McDonalds
Mine 6 favoritt veggis-retter
Burger uten kjøtt
Etter 5 måneder som vegetarianer

 

5 tanker om “MIN UKESMENY (MIDDAG)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s