OMG JEG MÅ HA EN DONUT-SHOOT

Hei, fantastisk vakre mennesker. Jeg bare kjenner at jeg er så glad i dere i dag, og for at dere holder ut med meg. 😅  Dette innlegget skulle egentlig handle om at jeg ikke vil at sommeren er over, men jeg klarer ikke å la være å skrive om hva dette egentlig handler om. 

Da vi skulle til Hellas, hadde jeg bestilt en Donut-ring som jeg skulle ha i bassenget og ta noen bilder med. På vei til flyplassen kommer jeg på at jeg har glemt å hente den hos posten. Ganske irriterende, og jeg klarer ikke helt å slippe tanken på at jeg brukte 300 kroner på en f***ings DONUT som jeg ikke får brukt før – ja, mest sannsynlig neste sommer. Eller aldri.

Så begynner denne håpløse hjernen min å jobbe, som hele tiden går på høygir med å pønske ut ideer selv om jeg har nok å drive med i hverdagen min. Hjernen min er seriøst programmert inn på dette: Problem? Vær irritert på det i to sekunder, så finner du en løsning. Helst en kreativ en som du bare finner ut at du gjøre hvis du skal ha ro i sjelen. Så jeg fant ut at jeg ville lage et innlegg med donuten når jeg kom hjem, om at sommeren er over, for det er jo helt sykt! Vi er i september, folkens. Hva skjer???? Uansett….

Tanken var at jeg skal lage en setting hvor jeg NEKTER å innse at sommeren er over, blåser opp Donuten (tro meg, det tok sin tid), lager drink og pynter terrassen som om jeg later som vi fortsatt er i juni. Denne kreative prosessen elsker jeg. Handle inn til drinken, tenke ut ideer – jeg gliste fra øre til øre mens jeg handlet. Tenkte på ideen, at den var kjempermorsom. Så tar en veldig snill kjæreste bildene, og så begynner steg 3 med å være kreativ….. (Steg 1: Du får ideen som er fantastisk på det tidspunktet, Steg 2: Gjennomføre ideen)

Steg 3 dere…. Er det verste steget. Bildene er tatt og du skal gjennomføre hele prosjektet: altså legge det ut på Instagram og blogg. Og hele ideen kollapser. Dette skjer hveeeer gang jeg driver med noe kreativt. Kommer noen til å forstå at jeg prøver å være morsom? Kommer folk til å tenke at jeg «tror jeg er noe»? Er egentlig ideen kul? Hvorfor bryr jeg meg egentlig? Men tenk om jeg mister følgere fordi folk synes det var teit? 

Dere skjønner greia. Det tar gjerne mellom en halvtime og en time for meg å være i denne fasen. Det vil si at du har gjort alt klart på Instagram, men du klarer ikke poste det. 

Til slutt innser du at du er håpløs og rar som har disse ideene, men det er bare den du er. De som kjenner deg skjønner poenget, og det er det viktigste. Og at folk ikke bryr seg så mye som man kanskje tenker. Så til konklusjonen: å være kreativ fremstilles ofte som en god egenskap, men tro meg når jeg sier at det er 50 % lykke og 50 % ren forbannelse.

God høst da, dere!

Silje

4 kommentarer om “OMG JEG MÅ HA EN DONUT-SHOOT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s