DE SISTE DAGENE + SPILLELISTE

De siste dagene har vært så fine! Torsdag var jeg på visning av filmen «Hva vil folk si», som virkelig gjorde inntrykk. Anbefaler å se den! Fredag reiste jeg til Trondheim etter jobb, og overnattet hos Vilde etter en koselig tacokveld ♥ Lørdagen rakk jeg ta en kaffe med barndomskompis Håkon før jeg dro til Susanne og kjæresten, og krasjet der for natten. Skikkelig bra dager, med bra folk. 😍  Nå er jeg i Oslo igjen og har akkurat kommet hjem fra trening. Det er jo veldig godt å være hjemme hos pusene, marsvinet og kjæresten også. Gleder meg til ny uke! 💃

Lite bildedryss fra de siste dagene:

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with kk1 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset

Rart med det, blir alltid så mye bilder av mat….. Jaja, man er den man er! 😅  Nå skal jeg legge meg i sofaen med spillelista mi «RO», som jeg ikke er helt ferdig med, men. Du finner den her på Spotify om du vil høre. xx 

7 tanker om “DE SISTE DAGENE + SPILLELISTE

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s