KATTENE PÅ EVENTYR

I samarbeid med Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Indoor-fôret som kattene spiser nå, frem til de snart skal på slankekur. Det beste maten de kan spise akkurat nå, mens jeg venter på det nye fôret de skal ha i en liten periode for å gå ned i vekt. Mer om fôret til innekatter hos Royal Canin her. 

Etter jobb i dag var vi ute med kattene i høstværet, og det var så kos. Sukk, nesten litt magisk om jeg skal være så flåsete å dra det ordet, haha. Høsten er så fin, lufta er så frisk og kattene er søte. Kattene pleier alltid å gå opp på garasjetaket ved siden av oss, og Marius måtte le da han plutselig så meg der oppe sammen med dem. Jeg har en greie for å gå opp på tak *kremt*, ikke spør meg hvorfor. Det er vel spennende eller noe.

Men grunnen til at jeg bare måtte opp der, er fordi kattene forsvinner på den andre siden, og jeg aner ikke hva for en verden som har vært der, fordi det går ikke an å se den siden fra terrassen. Så jeg måtte bare se hvordan det så ut på andre siden av garasjetaket. Hva som var der? Tja, det var et par blader, og ikke så veldig mye mer. Så vet ikke helt hva jeg forventet meg 😆  Uansett er det alltid dit kattene forsvinner, og der var de i dag også. Til slutt trakk de seg mot døra, og vi gikk inn i varmen alle sammen. Nå ligger alle tre og sover søtt sammen med oss i senga, og jeg får nesten lyst til å bruke ordet magisk en gang til. xx

1 tanke om “KATTENE PÅ EVENTYR

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s