HAR FÅTT HELT DILLA

Altså… Nå har jeg vært syk en uke, og jeg er SÅ lei. Har klødd i fingrene etter å skrive, blogge, jobbe og studere, men alt jeg har hatt energi til er å dra på kontoret, selv om jeg faktisk måtte ta to dager fri. Men – det er jo ikke spennende å lese om at man er syk, så nok om det!

I helgen var jeg og kjæresten i gamle-leiligheten for å ta det siste. Etter litt tid (og en alvorsprat med kjæresten, hehh) skjønte jeg at jeg ikke trenger så mye klær eller ting. Og når jeg først var i gang, fikk jeg HELT dilla. Jeg liker egentlig å ha lite ting, og en minimalistisk stil hjemme. (Det er bare så vanskelig!) Så da klarte jeg å kaste tre søppelsekker og to poser stappet med klær jeg trodde jeg trengte. Jeg er stolt! Måtte gi slipp på en del av Siljes 16-årige stil, som helst var Batman, katter eller tegneseriefigurer. En stil jeg var veldig glad i, men som jeg har vokst litt fra ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter jeg kom hjem fra jobb i dag, måtte jeg gå igjennom klesskapet i Oslo også. Resultat: fire nye bæreposer med klær som skal leveres til Fretex. Her går det unna! Tror jeg skal surfe på denne bølgen hvor jeg vil kvitte meg med klær og ting, så får jeg heller angre om noen måneder – når det er for sent, haha. 

Det er bare TING. Ja, enkelte klesplagg og gjenstander vil man beholde, men vi trenger jo ikke så mye? Ikke så lenge vi har et hjem, mennesker vi bryr oss om og har det godt med oss selv. Skikkelig klissete det der, men sant. Siden dette uansett blir et random innlegg fordi jeg har spart opp så mye fra uka som gikk…. Dette er noe av det jeg brukte tiden på: middag med kjæresten på Grand Café før vi så teaterstykket «Closer», en tur til gamle-leiligheten i Vestfold og overnatting hos morfar med god mat og rødvin, og Max var med! 👇 🐱


xx

6 tanker om “HAR FÅTT HELT DILLA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s