MÅTTE VÆRE LITT MAMMA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har jeg brukt noen dager på å følge opp Max og å være litt mamma, rett og slett. Torsdag skulle Max og Charlie til dyrlegen for å fjerne tannstein, og Max var den eneste som skulle i narkose denne gangen. Å gå fra pusene sine hos dyrlegen mens de ser etter deg med store øyne, er ikke godt.. Og så frykter jeg selvfølgelig det verste. «Det er alltid en risk med narkose» sier dyrlegen, og det vet jeg. Og jeg vet at de må si det.

For å ikke begynne å sippe (heh), dro jeg og kjæresten på kjøpesenter en halvannen time mens de var hos dyrlegen. Og da vi kom tilbake hadde jo alt gått så bra med begge to! ♥ Da vi kom hjem var Max bare heeelt fjern og trøtt etter å ha våknet fra narkosen. Så slapp at jeg måtte bort og sjekke hvert 2. minutt at han faktisk pustet. Etter et par dager har han blitt seg selv igjen, og er ekstremt kosete. Så vi har egentlig brukt hele lørdagen på kos, og nå skal vi gjøre klart for gjester. Så skal vi være flinke til å pusse tenner på kattene slik at det forhåpentligvis blir leeenge til de må fjerne tannstein igjen. Håper dere har en super lørdag! xx

PS: En som er livredd for å bli syk igjen 👇🏼 😅

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3 tanker om “MÅTTE VÆRE LITT MAMMA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s