TEST AV SJOKOLADEPIZZA

Klart jeg måtte teste sjokoladepizza! Jeg er nok mer glad i pizza enn jeg er i sjokolade – vet ikke hva som skjedde med meg som gjorde at jeg synes sjokolade er helt ok. Det er godt, men ikke noe jeg fyser på særlig ofte. Rare greier 😅  Uansett måtte jeg teste denne morsomme pizzaen, og dommen min kan du lese nederst! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når andre har testet den synes jeg den ser så brent ut! Men det har nok noe med at bunnen er mørk, for den stod bare 10 minutter og det ble egentlig helt perfekt konsistens på den. Så…. til dommen: Jeg tok et stykke med et glass melk, og når pizzaen hadde roet seg litt etter ovnen, var den dritgod! De første bitene synes jeg var på terningkast seks-nivå. Et stykke var godt, men to stykker ble skikkelig kvalmende. (Måtte jo teste hvor langt det gikk, heheh) Jeg satte den i kjøleskapet og spiste litt mot kvelden i går, og den var god når den var blitt kald og. (Det var kjæresten enig i, som også hadde oppdaget den i kjøleskapet, haha). 

Totalt terningkast fem fra meg, dersom man deler denne på flere, som en dessert. Nam! Har dere testet? 

xx

PS: Sykt gøy med test av mat, (for meg i alle fall) hvorfor gjør jeg ikke det mer? Fare for at dette blir fast innslag nå, altså.. 😍

6 tanker om “TEST AV SJOKOLADEPIZZA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s