LITT AV HVERT SKJER

Nå tenkte jeg at det var lenge siden jeg har hatt en god gammeldags statusoppdatering. Det skjer så mye gøy om dagen! Jeg jobber som tilkalling hos VG hvor jeg fortsatt trives like bra. Dagene jeg ikke jobber der, går til frilanslivet jeg har hatt de siste årene. Små skriveoppdrag, blogg og nettstudier.

Nå skjer det også mye spennende rundt et filmprosjekt, men der er det mye usikkert fortsatt. Uansett er det så gøy når man finner bra folk som interesserer seg for det samme og som er gira på samme idè. Blir nesten rørt jeg, haha. Men – ingenting kommer i mål om man ikke jobber hardt! Så det gjelder det å gjøre nå. Jeg har lister med delmål hver eneste dag, som på sikt utgjør de store målene. Det er så motiverende å krysse ut små mål på veien, jeg tror jeg hadde mistet all inspirasjon uten. Men – viktig med små pauser også: Nå skal jeg møte en venninne på middag før vi drar på kino! Håper dere har en bra mandag ❤

xx

1 tanke om “LITT AV HVERT SKJER

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s