SÅNN KOMMER VI OSS GJENNOM VINTEREN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Regner med det ikke bare er jeg som kjenner på at dagene er kortere? Plutselig er det mørkt tidligere, og det legger seg på en måte i kroppen. En liten uro. De tankene man kanskje hadde i sjakk tidligere, får plutselig mer tid til å trekke fremover. De ligger ikke i den skuffen man så for seg, den man lukket og låste med en imaginær nøkkel som man deretter kastet av gårde. Hvordan kommer man seg gjennom høsten og vinteren når dette skjer for de fleste? Jeg har tenkt ut tre ting som kan hjelpe:

* Komme seg opp tidligere, og legge seg tidligere. Jeg har i alle fall erfart at de tankene og det litt kjipe humøret kommer på kvelden, så jeg tror det kan være lurt å snu døgnet litt. Jo før jeg sovner, og jo før jeg står opp – jo lettere tankegang har jeg gjennom ukene. 

* Noe å glede seg til. Dette har det blitt mye av de siste ukene! Nå er det blant annet hyttetur, kinoturer, bursdagsfeiringer og Danmarkstur å glede seg til, og det gjør godt å tenke på dette flere ganger om dagen.

* Fysisk aktiv. Ææææh, ikke lett når det blir mørkt og kaldt! Men derfor så sykt viktig. Jeg har vært flink til å bli med kjæresten på trening, og setter av treningsdager i kalenderen sånn at jeg «må». 

Har du flere tips til en litt lettere høst og vinter? 

Jo lenger jeg er borte fra bloggen, jo vanskeligere er det å legge ut et innlegg fordi jeg føler det må være så bra. Men i det siste har det vært mye overfladisk babbel her synes jeg, haha. Det er så skummelt å åpne seg, men jeg har jo gjort det så mye før. Nei, fader heller. Nå er det på tide å bli litt personlig her igjen. Håper dere er klare for det. ♥ xx 

4 tanker om “SÅNN KOMMER VI OSS GJENNOM VINTEREN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s