MÅLET FOR UKA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå sitter jeg hos Tina og den kosete pusen hennes, med pensumbøker og Mac. Vi har en study-date, noe vi har vært flinke på i det siste! Jeg jobber med flere oppgaver, og planlegger uka som kommer. Det blir en uke med jobb hos VG hver dag, konsert, to kino-dater og kanskje hyttetur i helgen hvor jeg må studere litt. Blir jo en skikkelig bra uke, innser jeg nå! ♥ 

Har også mange halvferdige blogginnlegg på lager som jeg rett og slett ikke har hatt tid til å få ut, og noen videoer som skal planlegges. Er alltid godt å komme «a jour» med ting. Haha, elsker det ordet. Når jeg er à jour, har jeg det alltid veldig bra. Så det får vi bli målet for uka! Håper dere også er klare for mandagen 🙅🏼🙅🏼🙅🏼

xx

2 kommentarer om “MÅLET FOR UKA

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s