DEN FØRSTE SNØEN

Sikkert ikke bare jeg som våknet med julestemning i dag? Det er alltid såå koselig med høstens første snø (selv om det er rart å si høst, siden vintermåneden bare er en halv måned unna.) Kattene måtte ut å utforske så klart, og Max var som vanlig den tøffeste. Løp rundt og fanget snøflak mens de andre to skjønningene holdt seg rolig og så på det rare som dalte fra himmelen.

Håper denne snøen får ligge noen dager, må vel bare nyte det når det er så fint som nå. Flere som fikk lyst til å pynte til jul i dag? Jeg tenker at det må være lov, fordi jeg tar ned jula 1.januar. Og siden jula eeeegentliy varer en stund ut i januar.. Så kan jeg vel begynne i november med pynten? 🎄🎄

xx

2 tanker om “DEN FØRSTE SNØEN

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s