ÅRETS BESTE KJØP

For noen uker siden kjøpte jeg meg noe jeg har ønsket meg leeeenge. Så hvis du trodde jeg var crazy cat lady før, har jeg tatt det et skritt lenger! Neida.

Dette er hjemmekamera som kan brukes til å følge med på et rom (eller flere) når man ikke er der. For eksempel ved innbrudd, hvis du har kjæledyr eller til babyrommet. Jeg bruker det til å se at dyra har det OK hvis vi er borte for eksempel en natt. Som da vi var på hytta, kunne jeg se at marsvinet Millie hadde det fint, sette på musikk eller si «natta» gjennom mikrofonen. Haha, sprøtt. Men SÅ kult synes jeg. Det gir meg en skikkelig ro å se at kattene har det fint og at det ikke brenner. (Er så redd for brann)

Så er det jo en god investering til et eventuelt fremtidig babyrom? (Her prøver man å finne gode grunner for kjøpet 🙈 ) Jeg kjøpte den på Coolstuff.no, den heter «Nokia Home»!

xx

2 tanker om “ÅRETS BESTE KJØP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s