TILBAKE TIL 2000-TALLET

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nytt innkjøp! I bilen vår er det ingen AUX-inngang, og nå er det jo ikke FM-radio heller. Og musikk må man jo ha? Så da gikk jeg inn på nett og bestilte en del CD-er, i tillegg har jeg jo de gamle fra jeg var liten. Det var så utrolig rart, men litt morsomt. Ønsket meg jo alltid CD-er til jul og musikken blir ekstra spesiell. Er dere enig? På mobilen kan man bytte sang hele tiden, og jeg tenker alltid at jeg kan sette på noe bedre. Men med CD-ene er hvert spor så «verdifullt». Nostalgi altså ♥ Flere som har savnet CD-er? 🎵 🎶

xx Silje

2 tanker om “TILBAKE TIL 2000-TALLET

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s