FØRSTE UKA I LOS ANGELES

Hei – og håper du har en fin søndag så langt! 😊 Her legger vi bak oss den første uka i Los Angeles, og det har vært litt av en uke. 28 grader, god mat og opplevelser med fine mennesker. Søndag møtte vi tilfeldig Demi Lovato på restaurant og fikk pratet litt med henne. Siden hun var ute med venner ville vi ikke være frekke, men jeg tror blikkene jeg og Tina sendte hverandre var ganske avslørende da hun spurte om vi ville ha et bilde.

demi2.jpg
BEST DAY EVER. Neida. (Selv om jeg føler ansiktene våre sier det, hehh)

Tre dager etter ble vi med Elisabeth (venninne og hun vi bor hos) til et kirkesamfunn som var veldig interessant. Og inn døra der vi satt kommer Justin Bieber og Selena Gomez, to som både jeg og Tina har vært fan av i mange år. Det er jo litt gøy! Men når man er #truefan så vil man jo ikke skape noe oppstyr og kikker bare bort litt sånn tilfeldig, haha. Rett ved oss var også Justins manager Scooter Braun og skuespiller Chris Pratt, fra blant annet Jurassic World. Vi synes jo selvfølgelig det var litt gøy! Men – nok stjerneprat, her er resten av det vi har gjort disse dagene! 👇🙋

la1

Smakt på Instagram-kjendisen over, den svarte isen fra «Little Damage» i downtown. Vi var også innom China Town hvor vi smakte VERDENS BESTE DESSERT. Jeg så nok ut som jeg hadde oppdaget en ny planet da jeg smakte på den. Den var litt crunchy på utsiden, og inni var det varm egge-vanilje-krem-fyll? Kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har smakt før! ⬇️ Sånn ser den ut, og må jeg finne ut navn og oppskrift (eventuelt hvor jeg kan kjøpe den i Norge, siden jeg er lat)

0A32AB86-A0DE-4D9E-999B-91486D56A2D0.JPG

Vi var også innom «Urban Light», et kunstverk med over 200 gatelys hvor det har blitt veldig populært å ta bilder etter at den ble satt opp i 2008 ⬇️

la2.jpg

Ellers har vi blant annet kost oss med god mat, tur til Hollywood-skiltet og til «Museum of Illusions», som bildene under er fra. Vi nyter hver dag, og legger ofte planer for neste dagen kvelden i forveien. Imorgen har vi tenkt oss en tur til Malibu!☀️

(Klikk på bildene for å se de større)

Håper du har det fint, og planlegger å kose deg denne søndagen ❤️ Vi blogges!

xx Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s