Det jeg savner med pusene

Reklame: Royal Canin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jepp, 14 dager i California gjør at pusesavnet blir ganske stort. Heldigvis har pusene verdens beste barnevakt, og det varmer å vite. Men jeg savner dem sååå mye! Den myke pelsen, luktene som er helt unike for hver av dem. Lydene de lager når det kreves mer oppmerksomhet, og når de er i kosehumør. Å ta med kaffekoppen ut og se på at de leker i snøen eller snuser på bladene. Sukk ❤️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før jeg dro til Los Angeles passet jeg på at de fikk ekstra mye kos, og byttet også ut litt av tørrfôret med våtfôr fra Royal Canin. Dette gjør jeg innimellom, og med én gang de hører at jeg tar i posen så kommer alle tre løpende. (Skjer hver gang)

Jeg synes det er veldig fint å vite at ingrediensene til Royal Canin er såpass nøye plukket ut, og det er ingen tvil om at de har kommet frem til produkter som både er bra for kattene og som de liker. (Sistnevnte er jo helt nødvendig) Jeg gikk tom for RC-mat i jula, og måtte kjøpe billigmat fra butikken i en ukes tid, og de sluttet nesten helt å spise (!). Da var det godt å få disse produktene i hus igjen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du er ny på denne bloggen så vil jeg bare nevne at samarbeidet mitt med Royal Canin ble til etter at jeg selv kontaktet dem. Jeg har prøvd de fleste fôrtyper og har hatt RC som favoritt helt siden kattene var små. Det er så viktig å finne mat som passer behovet til akkurat din katt 🐱 Og hvis du har dyr som meg, vet du hvor mye det betyr å finne mat som er bra for dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gjett om jeg skal åpne flere av disse posene når jeg kommer hjem på søndag. Da blir det pusekos hele kvelden 💛

xx Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s