Håper jeg tør å dele

Dette er den 5. gangen jeg er i California, men jeg har ikke besøkt Malibu tidligere. Da var det på tide denne gangen! ☀️

Nå er det ikke så altfor lenge til jeg er hjemme i Norge igjen, og på denne turen har jeg tenkt mye på hvilke innlegg jeg vil dele her på bloggen. Jeg føler meg skikkelig lei av å prat om alt jeg «skal» og «planlegger», og kommer derfra bare til å si at jeg håper dere vil følge med utover. Noe av det er kos, og annet er meninger som jeg ikke tror er så veldig populære å ha akkurat nå. Derfor håper jeg at jeg tør å dele noen saftige meningsinnlegg, (har kjøpt boka «The subtle art of not giving a fuck», kanskje jeg må lese den først). Samt innlegg med inspirasjon og tips som jeg tror kan være nyttige! Men først.. Malibu:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

xx Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s