3 høydepunkt fra uka

Jeg begynte på et innlegg i helgen om Kragerø Resort, men etter et par linjer tenkte jeg; «Skal DET være søndagsinnlegget»? Kort oppsummert om turen dit forrige uke er egentlig: Nydelig plass. Bra spa og svømmemuligheter. Dårlig mat. Det kan ha vært fordi det er lavsesong og lite utvalg, for vi har vært der tidligere hvor maten var super. Ikke vet jeg, men rart smakte det.

Så – i stedet for å bruke hele dette innlegget på å utbrodere disse setningene, skal jeg samle opp 3 høydepunkter fra forrige uke.

1: Tid med forloveden❤️

to---Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har ikke sett han her så mye i 2018, han har vært på jobbreise og jeg har vært i LA og så har det vært mer jobb og hit og dit. Tre dager i Kragerø var derfor helt magisk og heldigvis kommer han hjem i helgen igjen, og ingen av oss skal noe sted på en stund. 🐱

2: Spontane påfunn 🚘

tre

Som sagt var ikke maten (denne gangen) på Kragerø-spaet så bra. Den andre dagen hadde vi også holdt av bord, men avbestilte det og dro til nærmeste pizzasjappe. Koselig kjøretur og digg pizza.

3: Vestfold ☀️💃🏼

Jeg fikk sett igjen beste kusina, familie, gode venner, hatt to by-turer, gått skitur og badet i løpet av helgen i Vestfold. Ganske så produktiv og fin helg! 🥂

fire

Denne uka skal jeg spille inn en video, som etter planen blir neste søndagsinnlegg. Tenkte det kunne være gøy å mikse litt med tekst og video, vi får se hvordan det funker.

Snakkes til søndag, og håper du har en god uke! 🙋‍♀️

💋 Silje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s