Jeg endret tankegangen min!

Hei! I dag har jeg en liten skravlevideo til dere (som egentlig skulle komme søndag). Jeg snakker om da jeg endret tankegangen min for noen år siden, og som virkelig gjorde en endring for meg i hverdagen. Om du vil hoppe rett til videoen som endret meg, legger jeg linken nederst i innlegget.

Men er du gira på en skravlevideo så ser du den under på eget ansvar, haha. Det er litt uvant for meg å snakke til kamera igjen, så be nice ✌️ Jeg har allerede tenkt på en del endringer jeg skal gjøre slik at mine neste videoer blir enda bedre (og ikke så mye surring, heheh) – så følg gjerne med! 💋

Mine fem spørsmål er: (Som jeg «tvang» meg til å stille meg selv en lang periode og som nå går av seg selv)
* Hva er jeg takknemlig for
* Hva gleder jeg meg til
* Hvordan kan jeg glede noen nå
* Hvordan kan jeg få det bra nå
* Hvordan kan jeg være målrettet nå

Når jeg snakker om positiv tenkning i videoen, mener jeg ikke at man må tenke at alt går så bra hele tiden, om dere skjønner hva jeg mener. Det handler om å starte og slutte dagen med positive spørsmål til deg selv – som på sikt endrer hele tankesettet ditt og skaper en mer positiv tankerekke, uten at du trenger å jobbe så veldig for å få frem de tankene. Det negative forsvinner rett og slett bare ut av seg selv. 

Videoen jeg så som endret tankegangen min finner du HER! Den geniale fyren heter Brendon Burchard – en skikkelig energibombe og ekstremt dyktig mentaltrener og foredragsholder. Legg gjerne igjen meningen din om videoen hans hvis du ser den!

Ha en fin kveld 💛 Lots of love

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s