Jeg endret tankegangen min!

Hei! I dag har jeg en liten skravlevideo til dere. Jeg snakker om da jeg endret tankegangen min for noen år siden, og som virkelig gjorde en endring for meg i hverdagen. Om du vil hoppe rett til videoen som endret meg, legger jeg linken nederst i innlegget.

Men er du gira på en skravlevideo så ser du den under på eget ansvar, haha. Det er litt uvant for meg å snakke til kamera igjen, så be nice ✌️ Jeg har allerede tenkt på en del endringer jeg skal gjøre slik at mine neste videoer blir enda bedre (og ikke så mye surring, heheh) – så følg gjerne med! 💋

Mine fem spørsmål er: (Som jeg «tvang» meg til å stille meg selv en lang periode og som nå går av seg selv)
* Hva er jeg takknemlig for
* Hva gleder jeg meg til
* Hvordan kan jeg glede noen nå
* Hvordan kan jeg få det bra nå
* Hvordan kan jeg være målrettet nå

Når jeg snakker om positiv tenkning i videoen, mener jeg ikke at man må tenke at alt går så bra hele tiden, om dere skjønner hva jeg mener. Det handler om å starte og slutte dagen med positive spørsmål til deg selv – som på sikt endrer hele tankesettet ditt og skaper en mer positiv tankerekke, uten at du trenger å jobbe så veldig for å få frem de tankene. Det negative forsvinner rett og slett bare ut av seg selv. 

Videoen jeg så som endret tankegangen min finner du HER! Den geniale fyren heter Brendon Burchard – en skikkelig energibombe og ekstremt dyktig mentaltrener og foredragsholder. Legg gjerne igjen meningen din om videoen hans hvis du ser den!

Ha en fin kveld 💛 Lots of love

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s